divendres, 30 de setembre del 2011

III Travessa d'estiu classe Estel: Cabrera - El Balís - Cabrera

Dissabte 17 de Setembre, la travessa d’estiu es ja un clàssic de la classe Estel. Per tercer any consecutiu vam celebrar l’activitat, aquest cop amb un nou recorregut que prenia com a punt de partida i final el Club Nàutic Cabrera de Mar, i on les aigües dels voltants del C.N. El Balís ens permetien fer un descans i recuperació de forces.

Una jornada llarga però gens exigent, amb vents fluixos i de component predominant de Garbí, i on el sol i la forta calor ens va acompanyar en les +4 hores de la travessa.

Un total de 9 Estels vam participar enguany, on la lluita en les etapes ha estat molt oberta a excepció del primer lloc. Les ganes i l’esforç de tots plegats ens permet establir la classificació final:
1.- Gerard
2.- Cristina, Montse, Eladi, Toni, Carlos, Xavier, Rubèn i Jordi

Voldríem agrair la col•laboració de les entitats Club Nàutic Cabrera i Club Nàutic El Balís, per la seva predisposició en proporcionar-nos vigilància i suport en la seguretat.

També cal destacar els nostres creuers escorta, que ens han acompanyat en tot el recorregut, en Guardiola des de la seva menorquina, i en Jordi Gené i Oriol des de el seu creuer el Sirocco.

Una ajuda inestimable que ens permet celebrar de nou aquesta Travessa d’estiu.

Fins la propera,
Jordi Esquerdo
Album fotos i mes fotos


En jordi, Toni, Carlos, Eladi, Rubén, Cristina, Gerard (el Xavi fent la foto i la Montse en el aigua)


El fotógraf, Oriol


En capi, Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada