dilluns, 17 de setembre del 2018

Diada de fi d'estiu a EV Mataró i Travessa cap a Cabrera de Mar

El diumenge 16, l'Escola de Vela de Mataró va organitzar per la diada de fi d'estiu una travessa de vela lleugera des del Port de Mataró a Cabrera de Mar, anada i tornada.

Una trobada molt familiar amb +50 inscrits de totes les edats, van posar rumb cap a Cabrera de Mar. Tot un èxit de convocatòria.


Vam sortir a l'aigua diferents vaixells de vela lleugera com el Raquero, Gamba, Estels, RS Feva. I tampoc van faltar el DAM 5.5 i el Mini 6.5. Ah, fins i tot la Big Padle Suf!


Un vent fluixet de garbí ens va acompanyar tot el dia, començàvem a navegar a les 11:30h, i tornàvem a port passades les 16:00h.

Un dels moments més agraïts va ser el descans merescut en l'espai dels companys del Cercle Aventura, en el CN Cabrera. La pèrgola d'aquest espai ens va permetre refugiar-nos del sol i gaudir de l'àpat preparat per l'escola de Vela Mataró.


L'estat de la mar invitava a gaudir i el grup de la Big Paddle Surf va apretar de valent, un gran esforç però contents d'haver-ho aconseguit.

Els Estels i el RS van fer terra a la platja mentre que la resta de vaixells fondejaven més enllà de les boies grogues de protecció dels banyistes.


La vista des de la sorra era espectacular. Al fons els vaixells, a la platja els petits banyant-se i jugant a la sorra, perseguint els monitors... Va estar molt bé.

Quan ho repetim?


Volem agrair els companys del Cercle Aventura permetre'ns compartir el seu espai i el seu ajut, en tot moment, en l'arribada i sortida dels vaixells i neumàtiques a terra.

Fotos: Escola Vela MataróCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada