dilluns, 19 de novembre del 2018

Campionat CAT 2018

Aquest passat cap de setmana, en el port de Mataró es va celebrar, el Campionat de Catalunya d’Estel 2018. Un esdeveniment, amb un objectiu concret, recuperar aquesta classe, a través d’una competició de vela lleugera oberta a tot tipus de perfils de navegants.
Es va variar el format habitual de manera que es van fer diferents sèries amb les mateixes embarcacions. Això va permetre que tothom pogués participar tingués o no embarcació pròpia.  Dissabte 17, es van dur a terme 3 proves, tot i ser un dia complicat per l’estat de la mar.  Diumenge 18, va empitjorar l’estat del mar i el vent, per tant es va canviar la ubicació i el recorregut de la regata,  realitzant 2 proves a la bucana del Port de Mataró.
En Gerard Fortea va ser el campió seguit de Guillem Vidiella (plata) i Gonçalo Lorenzo (bornze). La primeea regatista femenina va ser Nuria Moretto i la primera Màster va ser en Esther Espassa.Especial agraïment en Toni Tió, per la presentació tècnica, a Anna Rovira, filla de Josep Rovira, per la presentació de la Història de l’Estel, i a la companyia Fraps per l'entreteniment.


Consulta noticia original
Font: Escola Vela Mataró

I el reportatge de la a la regata per Mataró Audiovisual

Cap comentari: