dimecres, 22 de desembre del 2010

II Travessa d’estiu Classe Estel: Cabrera – Badalona – Cabrera


El dissabte 25 de Setembre vam celebrar una nova edició de la travessa d’estiu de la classe Estel. Enguany, el recorregut s’iniciava en el Club Cabrera de Mar per arribar al Port Marina Badalona, on vam donar per finalitzada la activitat.

Vam gaudir d’un gran dia per navegar, amb un vent de S i SE i entre 8 i 12 nusos, que va tenir certa inestabilitat en les proximitats de Premia de Mar amb rolades i caiguda del vent. La durada de la activitat va ser d’unes 4 hores (11:00 a 15:00).

La travessa es va organitzar en diverses regates al llarg de tot el litoral, per tal de fer mes competitiva la travessa i permetre la agrupació de l flota participant: Premia de Mar, Masnou, Montgat, Pont de Badalona i el Port Marina Badalona van ser els punt de arribada de les regates.

La expectativa que va generar de nou aquesta activitat, no es va poder reafirma en la participació a mar per la inestabilitat del temps de les darreres setmanes, i l’aplaçament de la planificació inicial en aquest dissabte ja a portes de la tardor.

Tot i així vam comptar amb 4 Estels, amb sortida de Cabrera; Estel, Vaurien, Laser i 420 de Premia de Mar, d’una preinscripció de 15 embarcacions.

Cal destacar la coordinació a mar de les regates i el suport en tot moment de la llanxa de suport dirigida per en Jordi Fortea.

Voldríem agrair també la col·laboració de les entitats Club Vela Badalona i Port Marina Badalona per facilitar-nos les gestions i organitzar-nos els espais de varada de les embarcacions. Així com el interès en la seva participació en properes activitats de la classe Estel.

Classificació final i participants:

1. Gerard Fortea (Estel)
2. Eladi Delgado (Estel)
3. Rubén Cobos – Ernesto (420)
4. Jordi Esquerdo (Estel)
5. Xavi Avila (Laser)
6. Juanma Tijerin (Laser)
7. Cristina Ripoll (Estel)
8. Ruben Ondoño (Estel)
9. Ramón (Vaurien)

Felicitats a tots,

Jordi Esquerdo

Eladi Delgado amb el punt de mira a Badalona (Port Marina Badalona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada